Medulin Boat Excursions - Usluge

fisch2

FISCH PICNIC - m/b Zlatni rat

Jedan od najboljih načina da upoznate i doživite Medulin i njegov arhipelag je naš poludnevni izlet brodom. Tijekom brodskog izleta gostima će prilikom dobrodošlice biti ponuđeno neko od osvježavajućih pića, sokovi, voda, aperitivi. Prvo plovimo laganom paoramskom vožnjom prema čuvenom parku prirode Rt Kamenjak gdje se zadržavamo pola sata (30 min) gdje slijedi kupanje te posjeta skivenoj špilji u liticama Rt Kamenjaka , špilji Golumbera.

FAMILY ADVENTURES

Ova vrsta izleta je idealna ako želite stvoriti nezaboravne uspomene sa svojom obitelji i prijateljima. Privatni izlet s iskusnim kapetanom kreiran samo za vas. Pecajte ribe sa djecom,ronite i istražite podmorje, posjetite sve skrivene uvale i istražite ljepote i znamenitosti Medulinskog arhipelaga. Posjetite špilju Golumbera skrivenu u liticama Nacionalnog Parka Kamenjak te istražite njegovo podmorje koje je bogato florom i faunom, posjetite najveći svjetionik Porer i snimite atraktivne fotografije, posjetite atraktivni pješčani otok Levan i uživajte ispijajući koktele. Zar ne zvuči divno? Nadamo se da ste spremni da zajedno sa nama zaplovite u nove pustolovine i avanture.

banner
pecanje s djecom 2
photo-gallery-13

VIP PONUDA

Privatan izlet, vjenčanja, momačke & djevojačke zabave, najam broda ili team building.

Svi izleti iz VIP ponude se mogu organizirati prema Vašima željama kao i vrijeme polaska i dolaska kako bi se prilagodili Vašem rasporedu za vrijeme odmora. Ukoliko imate svoje posebne prijedloge i želje budite slobodni kontaktirati nas te zatražiti svoju ponudu.

SUNSET DOLPHIN CRUISE + DINNER

Kao dobrodošlicu na izlet brodom gostima će se ponuditi osvježavajući napitak, sok, voda, aperitiv. Nakon posluženja aperitiva uz romantične note glazbe, polako plovimo medulinskim arhipelagom prema poznatom parku prirode RT Kamenjak, uz panoramsku vožnju lagano ploveći oko cijelog parka prirode i njegove zaštićene netaknute prirode, koju je posebno lijepo doživjeti i vidjeti s morske strane, a posebno pri zalasku sunca. Dok posjećujemo rt Kamenjak, pogled nam seže na div, najveći svjetionik na tom području, poznati svjetionik Porer izgrađen davne 1846. godine za vrijeme Austro-Ugarske.

Dolphin Sunset Cruise
brod

Our Partners

Scroll to Top