VIP Ponuda

PRIVATAN IZLET – ukoliko želite privatan izlet sami sa svojom obitelji, prijateljima, rodbinom, društvom i sami uživati u izletu sastavljenom po posebnom programu samo za Vas

VJENČANJA – U ponudi imamo prijevoz uzvanika do obreda  željene destinacije ili ukoliko želite da Vaše vjenčanje bude posebno, intimno koje će ostati u sjećanju Vas i uzvanika sam zavjet i  obred vjenčanja možete  napraviti na brodu . Mogućnost prigodne  dekoracije i  catering-a.

MOMAČKE & DJEVOJAČKE ZABAVE – organizacija momačkih i djevojačkih zabava s prikladnim ukrasima i dekoracijom.

NAJAM BRODA – možete iznajmiti brod za razne događaje ili samo prijevoz do željene destinacije.

TEAM BUILDING – Priuštite sebi i svojim zaposlenicima izlet i upustite se u avanturu i provod kojeg ćete se uvijek rado sjećati. Neka Vaš tim bude još jači i još složniji.

Svi izleti iz VIP ponude se mogu organizirati prema Vašima željama kao i vrijeme polaska i dolaska kako bi se prilagodili Vašem rasporedu za vrijeme odmora . Ukoliko imate svoje posebne  prijedloge i želje  budite slobodni kontaktirati nas  te zatražiti svoju ponudu.

Stojimo Vam na raspolaganju.

VAŽNO!

Sigurnost nam je na prvom mjestu. U slučaju lošeg vremena ili loših uvjeta na moru imamo pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet zbog dobrobiti svih putnika. Ovu odluku donosi samo kapetan

Foto: lukart-weddings.com

Share:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Scroll to Top