Ova vrsta izleta je idealna ako želite stvoriti nezaboravne uspomene sa svojom obitelji i prijateljima. Privatni izlet s iskusnim kapetanom kreiran samo za vas. Pecajte ribe sa djecom,ronite i istražite podmorje, posjetite sve skrivene uvale i istražite ljepote i znamenitosti Medulinskog arhipelaga. Posjetite špilju Golumbera skrivenu u liticama Nacionalnog Parka Kamenjak te istražite njegovo podmorje koje je bogato florom i faunom, posjetite najveći svjetionik Porer i snimite atraktivne fotografije, posjetite atraktivni pješčani otok Levan i uživajte ispijajući koktele. Zar ne zvuči divno? Nadamo se da ste spremni da zajedno sa nama zaplovite u nove pustolovine i avanture. Trajanje izleta je ukupno 6 sati. Polazak birate po vašim željama. U cijenu je uključeno gorivo i kapetan.

Preporuka : Ponesite sa sobom opremu za kupanje (ručnik i kostim ) te masku za ronjenje. Ukoliko vam smeta sunce ponesite i šešir te kremu.

VAŽNO!

Sigurnost nam je na prvom mjestu. U slučaju lošeg vremena ili loših uvjeta na moru imamo pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet zbog dobrobiti svih putnika. Ovu odluku donosi samo kapetan

Share:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Scroll to Top