Izlet zalaska sunca I potraga za dupinima + večera

Kao dobrodošlicu na izlet brodom gostima će se ponuditi osvježavajući napitak, sok, voda, aperitiv. Nakon posluženja aperitiva uz romantične note glazbe, polako plovimo medulinskim arhipelagom prema poznatom parku prirode RT Kamenjak, uz panoramsku vožnju lagano ploveći oko cijelog parka prirode i njegove zaštićene netaknute prirode, koju je posebno lijepo doživjeti i vidjeti s morske strane, a posebno pri zalasku sunca. Dok posjećujemo rt Kamenjak, pogled nam seže na div, najveći svjetionik na tom području, poznati svjetionik Porer izgrađen davne 1846. godine za vrijeme Austro-Ugarske. Svjetionik Porer najljepši je za vrijeme zalaska sunca, potrebno ga je doživjeti i zabilježiti fotografijom.
Nakon razgledavanja i fotografiranja prekrasnog krajolika rta Kamenjak i svjetionika Porer, idemo u potragu za dupinima. Šanse da vidite dupine su 50-50%, sve ovisi o tome kako traže hranu i kreću se u tom smjeru ali idemo na mjesta gdje najčešće obitavaju.

U međuvremenu, dok uživate u prekrasnom krajoliku i reljefima boja na nebu, poslužujemo vam ukusnu večeru pripremljenu na brodu, možete birati s menija, mesni, riblji ili vegetarijanski obrok. Osluškujući more i pratnju galebova nakon zalaska sunca vraćamo se u medulinsku luku kako bismo priveli kraju naše prekrasno putovanje.

VAŽNO!

Sigurnost nam je na prvom mjestu. U slučaju lošeg vremena ili loših uvjeta na moru imamo pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet zbog dobrobiti svih putnika. Ovu odluku donosi samo kapetan

Share:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Scroll to Top