GLASSBOAT -Izlet brodom sa staklenim dnom + ronjenje

Uživajte u prekrasnoj panoramskoj vožnji dok promatrate fascinantno morsko dno. Razveselite svoju djecu fantastičnom vožnjom s brodom sa staklenim dnom, vjerujte nam da će uživati. Dopustite da vas odvedemo na plivanje i ronjenje u zaštićene vode Parka prirode Kamenjak i istražite skrivenu špilju Golumbera unutar litica. Također ćete osjetiti iskustvo hranjenja puno lokalne jadranske ribe. Brod napušta luku Medulin i plovi Medulinskim arhipelagom. Ne propustite priliku uzeti nevjerojatne fotografije jednog od najvećih svjetionika u Hrvatskoj, svjetionika Porer, izgrađenog davne 1846. godine za vrijeme Austro-Ugarske Monarhije. Ovo je najkraći izlet brodom iz naše ponude i savršen je za obitelji.Pošto je putovanje traje samo 3 sata, također se preporučuje za sve one koji žele kratke vožnje brodom.

Preporuka : Ponesite sa sobom opremu za kupanje (ručnik i kostim ) te masku za ronjenje. Ukoliko vam smeta sunce ponesite i šešir te kremu.

VAŽNO!

Sigurnost nam je na prvom mjestu. U slučaju lošeg vremena ili loših uvjeta na moru imamo pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet zbog dobrobiti svih putnika. Ovu odluku donosi samo kapetan

Share:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Scroll to Top