Cjelodnevni izlet brodom po medulinskom arhipelagu

Jeste li spremni za avanturu koja će vas ostaviti bez daha?

Krenite na naš cjelodnevni izlet brodom po medulinskom arhipelagu i uronite u ljepotu Jadranskog mora kao nikada prije. Od skrovitih morskih špilja do slikovitih pješčanih obala, ovaj izlet obećava dan ispunjen nezaboravnim iskustvima.

Kad se ukrcate u medulinskoj luci, dočekat će vas topla dobrodošlica i izbor osvježavajućeg soka, vode ili aperitiva. Isplovite s kopna i dopustite da vas hipnotiziraju prekrasni pogledi na Park prirode Rt Kamenjak dok krstarimo pokraj njegovih zelenih obala.

Naša prva stanica vodi nas do skrivenog dragulja morske špilje Golumbera, smještene među liticama rta Kamenjak. Zaronite u kristalno čisto more radi osvježavajućeg kupanja ili se jednostavno divite prirodnim ljepotama koje vas okružuju.

Sljedeći na našem itineraru je tračak povijesti dok prolazimo pored veličanstvenog svjetionika Porer, simbola austro-ugarske ere koji ponosno stoji na svojoj stjenovitoj predstraži. Ne zaboravite snimiti savršenu snimku dok plovimo pored ove legendarne znamenitosti.

Ali avantura tu ne prestaje!

Pripremite se biti očarani dok plovimo kroz očaravajuće otočiće medulinskog arhipelaga, uključujući Bodulaš, Fenoligu i Fineru. Svaki se može pohvaliti svojim jedinstvenim šarmom i očaravajućim pogledom koji će vas ostaviti zadivljenim.

Kako se bliži vrijeme ručka, ugodite svojim osjetilima uz izvrsnu gozbu s roštilja koja se poslužuje na brodu, s raznim opcijama uključujući vegetarijanska, mesna i riblja jela. Uživajte u okusima Jadrana dok ručate usred zadivljujućih vidika.

Nakon što ste napunili svoje tijelo, vrijeme je da nahranite svoju dušu dok se krećemo prema otoku Levan, najsjevernijem i jedinom pješčanom otoku u arhipelagu. Opustite se na netaknutoj pješčanoj obali, upijajte sunce ili se osvježite u kristalno čistom moru.

Uz nešto slobodnog vremena na otoku, imate mogućnost kupiti koktele ili se jednostavno opustiti na unajmljenoj ležaljci. Izbor je vaš dok uživate na ovom rajskom otoku.

Kako se izlet bliži kraju, krstarit ćemo natrag do naše početne točke u luci Medulin, ostavljajući vam uspomene za cijeli život.

Pridružite nam se na ovom nesvakidašnjem putovanju i otkrijte skrivena blaga Medulinskog arhipelaga.

Rezervirajte svoju avanturu danas!

Scroll to Top